Zakelijke meeting organiseren in Amsterdam

Amsterdam is als zakencentrum de beste plek om relaties te ontmoeten en om deals te sluiten. Dat kan natuurlijk in een hypermodern pand aan de rand van de stad, maar waarom zou je een vruchtbare vergadering niet combineren met de ongeëvenaarde sfeer van de binnenstad? Dat kan aan de Keizersgracht, waar je een vergaderruimte Amsterdam vindt met uitzicht op de grachten. De vergaderruimtes zelf zijn te vinden achter de historische gevel van een prachtig in stand gehouden grachtenpand. Er is keus uit vijf ruimtes, met plaats voor minimaal 2 tot maximaal 20 personen.

Moderne faciliteiten

Uiteraard bestaat een vergaderruimte huren Amsterdam niet alleen uit een prachtige vergaderkamer met comfortabel meubilair. De historische setting wordt aangevuld met alle mogelijke moderne faciliteiten. Het spreekt voor zich dat er uitgebreide cateringfaciliteiten zijn, zodat er tijdens de vergadering en tussen de verschillende sessies door kan worden gegeten en gedronken. Er is uitgebreide administratieve ondersteuning beschikbaar, en er kan gebruik worden gemaakt van alle mogelijke presentatiemiddelen. Ook alle mogelijkheden voor conference calls zijn beschikbaar. De medewerkers zorgen ervoor zorgen dat iedereen op het moment waarop de vergadering begint online aanwezig is.

Goed bereikbaar

Door een vergaderruimte te huren aan de Keizersgracht in Amsterdam zit je in het oude centrum van de stad, maar dat is desondanks goed bereikbaar. Haltes van het openbaar vervoer liggen op slechts enkele minuten lopen. Wie met de auto komt kan parkeren in één van de twee nabijgelegen parkeergarages. Ongeacht hoe je naar de vergaderlocatie komt; het is in alle gevallen een genot om door de binnenstad van Amsterdam te lopen. En als je de locatie eenmaal hebt bereikt zorgen de sfeervolle vergaderruimtes ervoor dat je even wordt meegenomen in het verleden. Maar dat duurt niet lang, want alle moderne faciliteiten zijn aanwezig om effectief en efficiënt met elkaar in gesprek te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *