Scrabble win je makkelijk met deze woorden

Een spelletje spelen vinden we allemaal leuk maar makkelijk ingemaakt worden dat willen we natuurlijk liever niet. Er moet immers een beetje competitie zijn toch? Daarom is het voor scrabble natuurlijk niet handig als je de meest voor de hand liggende woorden pakt. Je kan beter woorden pakken die lang zijn, zodat die niet snel meteen in te vullen zijn. Daarnaast kun je het beste woorden pakken die niet vaak voorkomen. Goed dat duidelijk is maar welke woorden kun je hiervoor dan het beste inzetten? Dat leggen wij als volgt uit:

Gebruikt het woord:Queer

Queer is niet het meest voor de hand liggende onderwerp en daarom is dit juist een goed woord om in te zetten. Fijn dat we dit woord kiezen maar wat is queer betekenis nou precies? Queer wordt over het algemeen als term gebruikt dat overkoepelend is voor het hele LGBTQ-spectrum.

Woorden die beginnen met x

Woorden met x komen niet veel voor. Daarom is een woord dat begint met een x een goed idee. Aangezien je die woorden niet vaak tegenkomt, komen mensen niet snel op het woord dat begint met een x. Zo kun je lang genieten van het spel scrabble of een ander woordspel.

Woorden die beginnen met y

Hetzelfde voor woorden die beginnen met een y. Die zijn ook niet voor de hand liggend en daarom is dit een ideaal woord om dit voor dit soort spellen in te zetten. Woorden in het Engels worden steeds bekender in Nederland, meer woorden die beginnen met een x en y en dat is goed nieuws! Kortom het is goed om woorden te gebruiken die qua begin letters niet vaak voorkomen zoals: X en y of een q. Maar ook juist woorden waarvan men niet altijd gelijk de betekenis ervan weet. Hierdoor kunnen mensen niet snel het woord herkennen en raden en daardoor kun je langer dit spel blijven spelen of juist nog een rondje doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *