Vergaderruimte huren tijdens het verbouwen van jouw kantoor

Met het huidige flexwerken kan een kantoorverbouwing makkelijk plaatsvinden. Iedereen via zijn eigen laptop vanuit huis werken was na de coronapandemie nog nooit zo makkelijk. Met tools zoals Teams, Slack en Zoom is een vergadering of overleg zo ingepland en je hoeft je stoel er niet voor uit. Toch ga je na verloop van tijd het fysieke contact missen. Het is niet alleen het gemis, het fysiek vergaderen heeft bewezen voordelen. Zo versterkt het de bedrijfscultuur en de band tussen collega’s. In de coronapandemie konden we niet anders, maar met bij een verbouwing is het erg makkelijk om een vergadering fysiek te organiseren. Er zijn namelijk diverse vergaderruimtes die je gemakkelijk voor een dag(deel) kunt huren.

Waarom een vergaderruimte huren?

Thuiswerken kan goed werken voor de concentratie en het werk-privé balans, maar voor een goede bedrijfscultuur en band tussen medewerkers is fysiek contact vrijwel cruciaal. Daarnaast zijn er in vrijwel ieder bedrijf werknemers die alleen wonen. Niemand wil weken lang alleen voor 8 uur in huis zitten, dus jouw medewerkers ook niet. Het werkt daarom tegen eenzaamheid en geeft zelfs energie. Ook geeft fysiek contact extra motivatie voor werknemers. Er is eigenlijk geen rede om niet hybride te werken.

Keuze voor een vergaderruimte huren

Een vergaderruimte huren in de buurt van de werknemers is een inkopper. Je hebt weinig reistijd en bent vaak bekend met de partijen die kwaliteit leveren. Wanneer je echter een vergaderruimte toch moet huren, dan is het wellicht ook een goed moment voor een uitstapje naar een inspirerende locatie. Een inspirerende locatie is een bron van creativiteit en zo komen jouw medewerkers ook los van de dagelijkse sleur van het thuiswerken. Het is vaak ook vergelijkbaar in prijs als een locatie in de buurt. Geen rede om er niet voor te gaan.

Inspirerende vergaderruimte huren

Op zoek naar een inspirerende vergaderruimte in Den Bosch? Bekijk dan eens het aanbod van De Ruwenberg. Tussen de schitterende beboste omgeving van Sint-Michielsgestel vind je dit hotel met uitgebreide vergadermogelijkheden. Ook wanneer je wilt blijven hangen voor een lunch of diner is dit de juiste plek. Zo wordt vergaderen zelfs een leuk uitstapje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *