Nooit meer koude voeten, met elektrische sokken:

Koude voeten is voor veel mensen een bekend probleem dat ze in hun dagelijks leven flink dwars kan zitten. Zeker voor de mensen die op hun werk last hebben van koude voeten kan dit belemmerend en contraproductief werken. Als je de hele dag buiten in de kou staat is het fijn om hier een oplossing voor te hebben. Tegenwoordig zijn er tal van elektrische sokken verkrijgbaar in veel verschillende soorten en kwaliteiten.

Met een simpele zoektocht op internet kan je voor enkele tientjes al een paar elektrische sokken via de bekende Chinese web giganten bestellen, maar gelukkig zijn er tegenwoordig ook elektrische sokken van hoge kwaliteit die niet direct bij de eerste wasbeurt de geest geven. Sokken die positief opvallen zijn de elektrische sokken van BERTSCHAT® Deze sokken zijn als lange (long edition) en korte variant (hiking edition) verkrijgbaar. Naast de elektrische sok met het verwarmingselement in de sok verwerkt is er ook een meer comfortabele variant waar het warmte element op de sok zelf zit. Hierdoor heb je geen last meer van de verwarmingsdraden waardoor ze comfortabeler dragen. Iedereen die tijdens het werk warme voeten zoekt kan met deze opties altijd een goede oplossing vinden.

De korte sokken, de zogenaamde hiking edition zijn elektrische sokken die voor veel doeleinden gebruikt kunnen worden. Bij deze sokken zit de batterij verwerkt net boven de enkel waardoor ze makkelijk in werkschoenen passen. Je hebt hier geen last van de batterij. Als het nodig is om hoge laarzen te dragen om je werkzaamheden veilig en droog uit te voeren zijn de long edition elektrische sokken geschikt. Deze komen tot op de kuit waarbij de batterij aan de zijkant van het been boven de laars gedragen wordt. Als de batterijen toch nog steeds in de weg zitten kan je ook gebruik maken van een verlengkabel waardoor je de batterij niet in de elektrische sok hoeft te dragen maar bijvoorbeeld in de broekzak.

Als je een overall of een werkpak aan hebt tijdens je dagelijkse arbeid, kan het lastig zijn om bij de sok te komen en deze in de juiste stand te zetten. Een voordeel van de BERTSCHAT® elektrische sokken is dat deze worden geleverd met een afstandsbediening. Je hoeft de geen beschermende kleren uit te doen om de elektrische sok te activeren of om deze uit te zetten. Een simpele druk op de afstandsbediening zorgt ervoor dat de temperatuur een standje hoger of lager staat of dat de sok wordt uitgezet. 

De accu die in de elektrische sok gaat zorgt voor de stroom om de warmte te genereren. Hoe hoger de elektrische sok moet verwarmen, des te sneller zal de batterij leeg zijn. Via Comfort Producten zijn extra batterypacks, en batterypacks met een grotere capaciteit leverbaar. Als je echt de hele dag gebruik wilt maken van je elektrische sokken is het handig om een tweede set batterijen te hebben. Op deze manier kun je door blijven verwarmen, en kan je het batterypack dat niet wordt gebruikt opladen zodat die gebruiksklaar is voor het volgende moment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *