Je tuin verbouwen voor een onvergetelijke zomer doe je zo

Of je dit jaar alweer op vakantie kan is voor veel mensen nog onduidelijk. Als je al naar het buitenland kunt, zal er waarschijnlijk niet heel veel leuks te beleven gezien de meeste restaurants, cafés en activiteiten gesloten zijn. In deze blog geven wij jou daarom graag de leukste tips die jij kunt gebruiken om jouw tuin om te bouwen tot een eigen pretpark voor een zomerlang speelplezier.

Spring de zomer in met een grote tuin trampoline

Wat is er nou leuker dan springen, salto’s maken en andere trucjes oefenen op een megagrote trampoline gewoon in jouw eigen achtertuin. Een grote trampoline is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar tot hoe oud je het nog aandurft. De meest voorkomende maten zijn trampolines met een diameter tussen de 2 en 4 meter. De allergrootste kunnen tot wel 180 kg belasting dragen! Hier kun je gemakkelijk met al jouw vriendjes lekker op spelen. Kies altijd voor een uitvoering met veiligheidsnet. Zo voorkom je vervelende en pijnlijke valpartijen.

Zoek de verkoeling op in je eigen opzetzwembad

Een zwembad met pomp is de perfect oplossing op de Costa del Sol gewoon naar jouw eigen achtertuin te brengen. Leuk voor het hele gezin en geschikt voor alle leeftijden. Wist je dat er zelfs opzetzwembaden zijn met diameters van 5 meter of groter? Daarin kun je met al jouw vrienden en familie tegelijkertijd zwemmen. Kies voor een zo compleet mogelijke set zodat je achteraf niet voor dure verrassingen komt te staan. Om veilig en verantwoord in hygiënisch schoon water te kunnen zwemmen heb je nodig: Zwembad, frame, pomp en filter, grondzeil, afdekzeil en chloordispenser. Dit kun je allemaal kopen bij Vikingchoice.nl.

Het leukste plezier beleef je op een kleurvolle nestschommel

Lekker schommelen is een van de eerste activiteiten waarmee een jonge baby te maken krijgt. Op schouder bij papa of mama, in de eetstoel of zelfs in de schommelstoel. Dat schommelen wordt er met de paplepel ingegoten kunnen we wel zeggen. Een supergrote nestschommel voor in de tuin brengt dan ook deze oude fijne herinneringen terug. Leuk voor kinderen van alle leeftijden en vaak geschikt voor meerdere kinderen tot gewichten van 250 kg belasting. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *