Je badkamer verbouwen naar een 5* hotel

Heb je ooit in een prachtige hotelkamer gelogeerd waarvan je zou willen dat je nooit meer weg hoefde? Een van de meest elegante kenmerken van deze kamer was waarschijnlijk de luxe badkamer. Een reusachtig ligbad, verlichte spiegel, regendouche en witte accessoires maken deze ruimte tot een mooi geheel. Deze fantastische badkamers hoeven echter niet alleen thuis te horen in resorts. Je kunt dit luxueuze gevoel namelijk ook implementeren in je eigen badkamer!

Het creëren van je droom badkamer

We beginnen even bij het begin. Scenario een. Je hebt een ouderwetse badkamer in je huis. Deze kunnen we natuurlijk niet meer gebruiken. Daarom ga je een grofvuil container huren om alles wat je niet terug zou vinden in een 5* hotel uit je badkamer slopen. Zelfs de tegels en vloer ga je vervangen. Dat is een flinke klus en dan is een container waarin je alle puin direct in kwijt kan onmisbaar.

Hierna kan je helemaal vanaf nul beginnen met het inrichten van je badkamer. Denk aan een vrijstaand ligbad voor een groot raam, een dubbele douche die een statement geeft, en een stijlvolle dubbele wastafel. Ook kan je werken met marmer, licht hout, warme kleuren of ga voor een volledig witte badkamer.

Ga voor een kleine verbouwing

We noemden scenario een, dus dan is er logischerwijze ook nog een scenario twee. Hierbij heb je wellicht kleinere containers nodig maar ook dat is mogelijk. Daarnaast is deze sneller klaar. Je hebt namelijk snel al een redelijk moderne badkamer die je een wat luxere look geeft .Bijvoorbeeld door alleen het plafond of wastafel te vervangen. Het transformeren van je badkamer is dan eenvoudiger. Vervang dan ook gelijk je oude douchestang en douchekop voor een regendouche of ga voor een straal met massagestand.

Met nieuwe handdoeken van hoge kwaliteit maak je de look af.. Oh, en ze moeten wit zijn. Alles moet wit. Badjassen. Badmat. Zachte pantoffels. Alles. Verder is het van belang dat er genoeg prachtig licht is in je badkamer en dat hij opgeruimd blijft. Dat wordt misschien nog wel de moeilijkste klus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *