Houten trappen

Van Eldik Ladders levert houten trappen die kant en klaar zijn. Dat klinkt logisch maar zeker niet vanzelfsprekend.

Kant en klare trappen

Wanneer je op zoek bent naar een houten trap dan is het verstandig om goed te informeren hoe je trap afgeleverd wordt. De trappen die je bij Van Eldik Ladders koopt worden altijd compleet en in elkaar bij je afgeleverd. Sommige bedrijven leveren de trappen echter af als een bouwpakket. Hierbij moet je zelf nog aan de slag om de trap in elkaar te zetten. Wij vinden dat bij een product waarmee je afstanden moet overbruggen het geen twijfel mag geven of het product goed in elkaar zit. Daar wil je garantie op hebben.

Veilige houten trappen

De houten trappen worden gemaakt van naaldhout. Dit hout wordt gecontroleerd en geselecteerd op het knoestvrij zijn. De treden van de trap worden ingebed in de steilen van de trap. Dat gebeurt door de steil in te vrezen. Vervolgens worden de treden daar ingelegd. Dat geeft al een stevige verbinding. Dan worden de treden nog verlijmd en vastgeschroefd. Daardoor weet je zeker dat een oerdegelijke verbinding ontstaat.

Afwerking van de trappen

Wanneer de houten trappen door ons in elkaar zijn gezet worden ze uiteraard netjes afgewerkt. Dat betekent dat we een deklat op de steilen van de trap plaatsen. Hiermee krijg je een mooi en strak geheel. Daarnaast worden de ladders uiteraard helemaal nagekeken of alles goed is afgewerkt. Dat betekent dat naast stevigheid ook onvolkomenheden worden verwijderd.

Maatwerk

Doordat wij de trap voor je in elkaar zetten kunnen we je ook helpen als de maat net even afwijkt van de standaard. Zo weet je zeker dat je, ondanks dat de trap is aangepast, alles veilig in elkaar is gezet. Heb je maatwerk nodig neem dan contact met ons op. Dan kijken we hoe we je gaan helpen.

Koop je houten trappen bij Van Eldik Ladders.

Nu weet je wat het voordeel is wanneer je trap door Van Eldik Ladders in elkaar is gezet. Je hebt hiermee altijd een betrouwbare, veilige trap die strak is afgewerkt. De meeste houten trappen leveren wij uit voorraad. Mocht je trap voor jou gemaakt moeten worden dan is dat meestal met een paar dagen gebeurd. Zo heb je jouw nieuw houten trap lekker snel in huis. Heb je vragen over de beste trap voor jouw situatie? Bel ons dan, onze medewerkers staan altijd voor je klaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *