Hoe verkoop jij zelf je huis tegen een aantrekkelijk bod?

Verbouwen doet vrijwel iedereen om een andere reden: waar de één besluit om het roer om te gooien en het interieur te veranderen voor een nieuwe sfeer in huis, kiest de ander ervoor om te verbouwen voor meer ruimte en licht in de woning. Ook komt het regelmatig voor dat er een verbouwing plaatsvindt, omdat het huis dan meerwaarde krijgt voor een mogelijke verkoop. Naast een verbouwing kan ook een airco of vloerverwarming zorgen voor meerwaarde, aangezien dit het huis luxer maakt en aantrekkelijker voor kopers. Desondanks zal een makelaar hier weinig aandacht aan besteden, vanwege het feit dat makelaars voornamelijk voor het technische verhaal aangesteld worden. Wil jij daarom zelf je huis verkopen? Dan denkt Zelfwoonhuisverkopen graag met je mee wat er wél kan!

Neutrale interieurstyling 

Als je gaat verbouwen om je woning aantrekkelijker te maken voor de verkoop van het huis, is het van groot belang om aandacht te besteden aan de interieurstyling. Wat jij namelijk misschien geweldig vindt, kan een potentiële koper afschrikken met alle gevolgen van dien. Je bereikt een snelle verkoop van je woning daarom door een neutrale interieurstyling, waarbij je fotolijstjes het beste van de muur kunt halen en persoonlijke eigendommen uit het zicht zet. Op die manier kunnen de potentiële kopers beter visualiseren hoe zij de ruimte in zouden richten, wat de kans op een verkoop vergroot.

Meerwaarde realiseren

Valt het bod van Zelfwoonhuisverkopen tegen? Dan denken we graag mee hoe er meerwaarde gerealiseerd kan worden om de waarde van het huis te verhogen. Houd er wel rekening mee dat het realiseren van meerwaarde tijd vereist, waardoor het snel woning verkopen bemoeilijkt kan worden. Wanneer je echter bereid bent om geld en tijd te investeren in het realiseren van meerwaarde door bijvoorbeeld de installatie van airco of vloerverwarming, is het zeker de moeite waard om deze mogelijkheden te overwegen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *