Heb jij al gevelborden voor je zaak? Dit zijn je opties

Wil je jouw bedrijf beter op laten vallen? Dan moet je ook denken aan goede gevelborden. Deze borden zorgen er immers voor dat voorbijgangers weten dat jouw bedrijf zich in de straat heeft gevestigd. Deze manier van reclame kan er dan voor zorgen dat je een betere omzet draait en de naamsbekendheid van jouw onderneming vergroot. Je kan gevelborden regelen via Martini Reclamemakers. Maar welke opties zijn er precies? Deze opties heb je! 

Nummerborden aan de gevel

Een van de eerste opties die je hebt als je voor gevelborden kiest, is een nummerbord. Deze vind je niet alleen terug bij bedrijven, maar ook bij woonhuizen. De borden zijn voorzien van het huisnummer en de naam van het bedrijf en kunnen direct opvallen. Door hierbij te kiezen voor de kleuren van het bedrijf, zorg je ervoor dat voorbijgangers direct weten dat ze bij jouw onderneming aangekomen zijn. Vrijwel ieder ontwerp is mogelijk en je zorgt ervoor dat je een bord hebt dat volledig bij jouw bedrijf past. 

Grotere borden aan de gevel 

Je kan ook kiezen voor een groter gevelbord. In plaats van het nummer van het pand op het bord, kan je hier de bedrijfsnaam en een eventuele slogan op zetten. Ook dit bord is volledig aan te passen aan het bedrijf. Je kan de borden in een groot aantal kleuren verkrijgen en voor vrijwel ieder lettertype kiezen. Daarbij kan je ook verschillende afmetingen terugvinden. Met de juiste keuzes zorg je ervoor dat het bedrijfspand te allen tijde opvalt in het straatbeeld. 

Een product meer onder de aandacht

Als laatste kan je bij de gevelborden ook een product onder de aandacht brengen. Als jouw bedrijf bekend staat om een bepaald product, wil je hier ook reclame voor maken. Je kan het gevelbord in de vorm van het product maken en daarbij voorzien van veel kleuren en informatie. Je maakt hiermee direct reclame en zorgt ervoor dat voorbijgangers bij jou naar binnen stappen om een aankoop te doen. Jouw bedrijf valt weer op en je kan een betere omzet verwachten. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *