GLASvakwerk.nl, natuurlijk licht met stijl!

Mooie & voordelige vlakke lichtkoepels van GLASvakwerk: prachtig, betaalbaar & zelfs op maat! Let op: Wij zijn gespecialiseerd in lichtstraten voor “niet-geïsoleerde” uitbouw- en aanbouwprojecten, zoals overkappingen en carports. Laten we u meer vertellen over onze mogelijkheden.

Ontworpen voor buitenruimtes

Onze expertise ligt in strakke & vlakke glazen lichtkoepels, speciaal ontworpen voor platte daken in niet-geïsoleerde omgevingen, zoals lichtstraten voor overkappingen en carports. Als uw project direct aan uw huis grenst, is de keuze van de juiste lichtkoepel van groot belang. Hiermee behoudt u niet alleen voldoende natuurlijk licht in uw uitbreiding, maar zorgt u er ook voor dat een deel van het bestaande “natuurlijke licht” in uw woning behouden blijft.

Een lichtkoepel voegt niet alleen veel natuurlijk licht toe, maar zorgt ook voor een eigentijdse en luxe uitstraling. Zo krijgt een robuuste houten overkapping van douglas- of eikenhout direct een modernere look. Onze vlakke lichtkoepels zijn ideaal voor overkappingen en worden steeds vaker gebruikt bij luxe carports, vooral bij grotere en robuustere carports. Geen donkere opslagruimte meer, maar een lichte en ruime omgeving.

Een lichtstraat overkapping bij GLASvakwerk is “frameless,” wat betekent dat deze altijd bestaat uit één enkele ruit van gelaagd en gehard veiligheidsglas. De lichtkoepel is geschikt voor platte daken, waarbij we een hellingshoek van 5-15 graden aanraden. De glasplaat is voorzien van een aluminium druiplijst rondom en wordt voorgeboord (met ronde gaten van 24 mm) geleverd, inclusief bevestigingsmaterialen zoals RVS-adapters en stokbouten voor een eenvoudige installatie.

Met onze unieke collectie lichtstraten voor platte daken bij GLASvakwerk.nl vindt u altijd de perfecte variant om natuurlijk licht in uw buitenruimte te brengen. Voeg stijl en functionaliteit toe aan uw project en bestel vandaag nog uw vlakke lichtkoepel bij GLASvakwerk.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *