Eenvoudig bewaren en vervoeren van goederen? Dat kan!

Met grote loodsen komt grote verantwoordelijkheid. Ja, parafrase uit de Spider-Man strips, maar wel ‘n waarheid als een koe. Hiervoor ga je de Big Bag nodig hebben.

Gemak is er, gemak bestaat maar het kan en mag altijd beter. Telkens wanneer jij denkt dat je de beste manier hebt gevonden om iets op een bepaalde manier aan te pakken, blijkt dat er een betere is. Eentje die de kosten drukt, efficiënter of effectiever is, die je producten in een nog betere staat van A naar B brengt, noem maar op. Vandaag gaan we het hebben over een fenomeen dat misschien niet nieuw is, maar waar je wel van op de hoogte moet zijn: de Big Bag.

En dan niet eentje, maar meerdere. Hoeveel? Dat hangt uiteraard af van de omvang van jouw voorraad en de toepassingen. Maar ja, daar past de Big Bag zich aan aan, dus dan schiet het nog niet op, zou je denken.

Terecht dat je nu met enkele vragen zit. Daarom is het tijd voor antwoorden.

Uiteenlopende toepassingen

Het handige aan de Big bag is dat je niet meer per product een eigen methode nodig hebt voor opslag of transport. Denk aan zakken, kisten, dozen, pallets en andere zaken. In plaats daarvan vertrouw je op Big bags, die zorgen dat je veel minder vaak – of zelfs nooit – met overschotten zit aan producten die niet meer goed zijn. Altijd zonde, toch? Slechte kwaliteit straalt immers ook op jou af. Wanneer één keer iets niet goed gecontroleerd is en een bedorven lading bij klanten terechtkomt, kost je dat je reputatie.

Met Big bags zal dat je niet snel overkomen. Ze bestaan met verschillende voeringen, zodat ze perfect zijn voor verschillende soorten producten. Moeten ze licht of lucht doorlaten of juist niet? Dan bestaat daar de juiste Big bag voor. Bovendien kun je ze veel vaker dan slechts één keer gebruiken en zijn ze gemakkelijk op te slaan!

Moeiteloos transport

Er bestaat speciale apparatuur waarmee je de Big bags gemakkelijk oppikt aan hun hengsels. En dan hoef je je nog geen zorgen te maken om de stevigheid van de zakken, want die is behoorlijk! Hiervoor is namelijk de stevigste kunststof gebruikt die heel hecht in elkaar is gevlochten. Dat geeft ze zo’n magnifiek maximaal draaggewicht.

In de kijker

Een Big bag heeft nog een andere dubbele toepassing. Gevuld met zand of stenen zijn ze perfect om een stuk losse grond op te houden. Dan staan ze daar bijvoorbeeld aan de kant van de weg. Dus waarom zou je de zijkanten leeg laten? In plaats daarvan kies je ervoor om het logo, de huisstijl en/of adresgegevens van jouw onderneming erop te laten prijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *