Dit zijn drie voordelen van soepele schuifpuien

Je maakt je woonkamer helemaal af met soepele schuifpuien. In tegenstelling tot openslaande tuindeuren, heb je voor een schuifpui minder ruimte nodig. De opening wordt gecreëerd doordat de deur dus voor het raam wat er naast staat schuift. Daarnaast geven schuifpuien een mooie elegante look aan de woonkamer. Moderne kunststof schuifpuien zijn in een hoop kleuren beschikbaar, je kunt ze dus afstemmen op je andere kozijnen. Tot slot kan je de ruimte gemakkelijk ventileren met schuifpuien die op kiepstand gezet kunnen worden, zonder dat bijvoorbeeld kinderen of huisdieren naar buiten kunnen ontsnappen. 

Bespaar ruimte in huis en tuin

Openslaande tuindeuren vergen wat ruimte om geopend te kunnen worden. Hier moet je dus ook rekening mee houden bij het inrichten van je woonkamer en je tuin. Bij soepele schuifpuien zal dit geen probleem zijn, omdat de deur dus voor het kozijn schuift. 

Afstemmen op je stijl

Soepele schuifpuien zien er elegant uit in de huiskamer. Zeker als je kiest voor een modern uiterlijk met veel glas. Zo laat je lekker veel licht binnen, wat zeker gaat helpen in de komende wintermaanden! Het is heerlijk wakker worden als je meteen de tuin in kunt kijken. Maar ook in de zomer zal je snel van de buitenlucht kunnen genieten. De schuifpui gaat gemakkelijk open waardoor je meteen frisse lucht in kunt ademen. Tevens zijn kunststof schuifpuien in veel verschillende kleuren verkrijgbaar, zo heb je altijd iets wat bij de rest van je interieur past.

Veilige ventilatie

Waar je bij openslaande tuindeuren altijd moet opletten waar je peuters en huisdieren zich bevinden, kun je bij een schuifpui op kiepstand met minder stress het avondeten bereiden. Kleine kinderen en huisdieren hebben een moeilijke opgave voor zich wanneer ze proberen buiten te komen met een schuifpui op kiepstand. Het is dus hartstikke veilig om je huiskamer even te ventileren op deze manier. Een openslaande deur houdt natuurlijk niets of niemand tegen om naar buiten te gaan. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *