Deurwaarders in Nederland

Een deurwaarder ziet men uiteraard niet graag verschijnen tenzij u natuurlijk degene bent die deze persoon heeft ingeschakeld. Toch vinden mensen het zeer vaak vervelend om toch een incassobureau limburg in te schakelen. Dit komt soms uit een vorm van misplaatste schaamte of juist omdat men nerveus is voor wat komen gaat. Het is natuurlijk niet niks wat gebeurd bij beide partijen in dit geval. Deurwaarders zijn in heel Nederland te vinden en kunnen online makkelijk te vinden zijn. Vaak binnen bepaalde bedrijven een volledige service aan van A tot Z en kunt men op deze manier alles uit handen geven en van het gedoe af zijn. Dit neemt wel kosten met zich mee maar voor wat hoort wat.

Een deurwaarder komt niet zomaar

Mocht je een keer je rekening niet op tijd betalen dan is dat natuurlijk niet meteen een groot probleem. Vaak komt er een reminder aan per post of mail en heb je zelfs dan nog grote kans dat er niet meteen een groot probleem zich voordoet. De volgende stap is meestal dat er dan een aanmaning wordt verzonden. Dit is een boete en herinnering dat men nog niet op tijd heeft betaald en door het ondanks de herinneringen niet betaald is wordt daarvoor dus een boete gerekend. De aanmaning stoppen niet na een keer en zullen zich ook in prijs verhogen pas als deze ook meerdere keren niet betaald worden zal een deurwaarder kunnen worden ingeschakeld.

Mijn auto op de executieveiling

Maanden geleden kreeg ik vele rekeningen en kon ik die niet allemaal betalen. Uiteindelijk kreeg ik niet veel later vele aanmaningen ook die kon ik niet op tijd betalen. Omdat ik me schaamde voor deze opgelopen kosten besloot ik me kop in het zand te steken en te hopen dat het vanzelf over zou waaien. Helaas was dit niet de juiste beslissing een deurwaarder kwam langs en maakten een verslag op van al mijn bezittingen. Het gevolg hiervan was dat ik op een dag me auto zag getakeld worden en op een executieveiling terecht was gekomen. De auto werd voor een lager bedrag dan ik had verwacht verkocht en mijn schulden werden hiermee afgelost. Achteraf had ik beter een regeling kunnen treffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *