De vakman voor uw hout!

Bent u op zoek naar hoogwaardig hout voor uw nieuwe (klus)project? U hoeft niet verder te zoeken! HOUTvakman.nl is dé houthandel in Nederland, met een uitgebreide collectie houtsoorten en houtproducten vindt u altijd het juiste hout voor uw nieuwe project. Hout kopen bij HOUTvakman is eenvoudig, voordelig en wij zorgen ook nog eens voor een snelle levering! 

Diverse houtsoorten.

Onze indrukwekkende selectie begint met een breed scala aan houtsoorten. Voor buitenprojecten bieden we hoogwaardig tuinhout, waaronder eiken, douglas, lariks, diverse hardhoutsoorten, thermowood varianten en geïmpregneerd vuren en grenen. Voor binnen hebben we een uitgebreide collectie constructiehout (vuren), steigerplanken, houten panelen van vuren, grenen en eiken, evenals maatwerk eiken bladen en tafelbladen maar ook onze exclusieve collectie (oude) eiken balken van HOUTvakman.nl.

Houtproducten.

Maar ons aanbod beperkt zich niet tot alleen verschillende houtsoorten; we hebben ook een breed scala aan houtproducten. Of u nu balken, palen, latten of standaard planken nodig heeft, bij ons vindt u alles wat u zoekt. Met onze unieke collectie rabatdelen, vlonderplanken, plaatmateriaal en diverse “specials” vindt u bij ons alles voor uw volgende project. Bovendien worden onze in profiel geschaafde houtproducten – praktisch alles van van eiken, lariks, hardhout & thermowood – speciaal voor u op bestelling vervaardigd. Want was is er nu mooier & strakker dan vers geschaafd hout!

Houtbewerkingen. 

Wij begrijpen een voorkeur voor een specifieke houtbewerking en u kunt bij ons dan ook eenvoudig alle houtproducten met een specifieke bewerking bekijken. Of u nu kiest voor fijnbezaagd hout voor een rustieke uitstraling of geschaafd hout voor een strakkere afwerking, wij hebben het allemaal. Ons machinaal bewerkte geschaafde hout biedt stabiliteit en consistentie, terwijl onze in profiel geschaafde houtproducten talloze mogelijkheden bieden voor een naadloze montage.

Houtbehandeling. 

Ook op het gebied van behandeling vindt u bij ons gerichte collecties. Of u nu op zoek bent naar specifiek onbehandeld hout, of juist geimpregneerd hout, u bent bij ons aan het juiste adres. We bieden geïmpregneerd hout voor buitengebruik, zwart gebeitst hout voor een moderne uitstraling en zelfs wit gegrond vurenhout voor binnen, direct overschilderbaar en klaar voor gebruik, ideaal voor zichtwerk.

Bij HOUTvakman.nl kunt u rekenen op hoogwaardig hout en deskundig advies voor al uw binnen- en buitenprojecten. Ontdek ons uitgebreide assortiment en bestel vandaag nog het perfecte hout voor uw volgende project!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *