De grootste nachtmerrie van je verbouwing

Je hebt je hele plan klaar liggen en bent er klaar voor om te beginnen aan de verbouwing van je keuken. Alleen als de bouwvakkers bezig zijn met het slopen van een muur vinden ze asbest. Je hele project komt stil te liggen en er moet een bedrijf worden ingeschakeld die eerst alles veilig verwijderd voordat je weer verder kan gaan met je verbouwing. Dit is absoluut te voorkomen als je voor je begint met verbouwen een bedrijf inhuurt om je asbest advies te geven. Dit kan je veel tijd en geld kosten als op tijd alles plant.

Van Santen advies

Van Santen advies is een uiterst bekwaam en professioneel bedrijf als het aankomt op advies over asbest en de verwijdering daarvan. Ze werken samen met de beste bedrijven op het gebied van de verwijdering van asbest en kunnen jou dus zo goed mogelijk adviseren over wat het beste plan is voor jouw huis. Van Santen advies heeft beschikking over de beste asbestdeskundigen in het werkveld. Er wordt grondig onderzoek gedaan naar onder andere de bouwtekeningen van het pand. Daarna komt er iemand een monster nemen van het asbestmateriaal wat vervolgens grondig wordt geanalyseerd in een laboratorium. De resultaten daarvan worden dan aan jou voorgelegd met daarbij een passend advies.

Wees op tijd

Zorg er in ieder geval voor dat je dus op tijd je laat adviseren over eventueel asbest in jou huis of pand. Het liefst doe je dit natuurlijk voor je plannen gaat maken voor een verbouwing. Zo voorkom je dat je tijdens een verbouwing voor vervelende verassingen komt te staan. Van Santen advies zal er voor zorgen dat ze jou een zo goed mogelijk advies geven en hulp bij het doen van verdere stappen in de verwijdering van asbest. Ga niet zelf aan de slag maar laat het over aan de experts en professionals.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *