Besparen op je magazijninrichting? Bekijk hier je opties

Het inrichten van een magazijn is niet goedkoop: zeker niet wanneer je ervoor wilt zorgen dat de arbeidsprocessen binnen het magazijn geoptimaliseerd gaan worden. Hoe beter en effectiever je magazijn is ingericht, hoe meer je profiteert van de voordelen. Je bent sneller in staat producten op te slaan, te beheren, te vinden en te verzenden naar klanten. Maar hoe zorg je ervoor dat je niet onnodig teveel betaalt voor de inrichting van je magazijn? Hier lees je meer over de mogelijkheden!

Een belangrijke manier om geld te besparen is het aanschaffen van gebruikte stellingen. Is een palletstelling gebruikt of een van de andere soorten magazijnstellingen: dit betekent niet dat ze niet meer bruikbaar zijn. Er zijn verschillende redenen waarom een magazijnstelling niet meer in gebruik is door een bedrijf. Stellingen zijn gemaakt van zeer kwalitatieve en sterke materialen. Je kiest daardoor voor zeer goede kwaliteit; ze blijven jarenlang sterk. Daarnaast worden gebruikte stellingen alleen aangeboden als ze nog in uitstekende staat zijn. Je bespaart geld zonder dat je inlevert op kwaliteit: ontdek zelf de voordelen van gebruikte stellingen voor je magazijn.

Soorten stellingen voor jouw magazijn

Er zijn verschillende soorten gebruikte stellingen die jij voor jouw magazijn kunt inzetten. Op basis van de ruimte en de goederen maak je de beste keuze. Het is onder andere mogelijk om voor de volgende stellingen te kiezen:

  • Palletstelling: een palletstelling is een stelling waar pallets direct in geplaatst kunnen worden.
  • Draagarmstelling: een draagarmstelling is een ideale stelling met draagarmen waar lange voorwerpen op geplaatst kunnen worden.
  • Bandenstelling: een bandenstelling is voor de opslag van banden en is geschikt voor de autoindustrie, maar ook voor bedrijven met bedrijfswagens waarvan de winter- en zomerbanden opgeslagen moeten worden.
  • Inrijstelling: een inrijstelling is een type stelling waar je goederen met een heftruck heel eenvoudig kunt inrijden en op diverse hoogtes kunt opslaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *