Afvalcontainer bestellen: Waar laat ik mijn tuinaarde?

Een prachtig serre aan uw huis. Hoe mooi is dat. Om een serre of uitbouw aan uw huis te bouwen is ruimte nodig. Komt de uitbreiding bijvoorbeeld bij u in de tuin, dan moet u zich zeker niet vergissen in de grote hoeveelheid tuinaarde die moet worden afgevoerd. Een paar vuilniszakken volstaat dan niet. Bovendien: waar moet je ze laten? Er is gelukkig een handig optie: een afvalcontainer huren. Er zijn in Nederland verschillende bedrijven waar afzetbakken besteld kunnen worden. Deze speciale containers wordt aan huis geleverd en worden uiteraard ook weer opgehaald. Het afval wordt zoveel mogelijk gerecycled. Je kunt dus heel eenvoudig en snel grond afvoeren per container. 

5 redenen om een speciale afvalcontainer voor tuinaarde te huren:

  1. U hoeft niets te regelen: Bent u bang dat dat u zelf met zo’n grote afvalcontainer moet gaan slepen? Dan kunnen we u uit deze nare droom halen: u hoeft niets te regelen. De afvalcontainer wordt vaak een dag na bestelling al bij u thuis afgeleverd. Op afspraak wordt de afvalcontainer ook weer bij u opgehaald en het afval wordt door het bedrijf automatisch verwerkt. U heeft er dus geen omkijken naar. 
  2. In één keer van uw tuinaarde af: Voorkom dat u met een grote hoeveelheid grond opgescheept zit en met uw handen in het haar zit hoe u dit moet afvoeren. Geen gesleep, gepruts en heen-en-weer-rijden met talloze vuilniszakken: bespaar uzelf deze ergernis. U wilt tenslotte zo snel mogelijk van uw nieuwe serre genieten? Met een afvalcontainer heeft u direct een oplossing voor het afvoeren van uw tuinaarde. 
  3. U bespaart tijd: Voor het bouwen van een serre heeft u altijd genoeg nodig. Dan zou het zeker prettig zijn als andere werkzaamheden tijd besparen. Door een afvalcontainer te huren bespaart u zeer veel tijd. Wat dacht u bijvoorbeeld van al die ritjes voor het afvoeren van uw tuinaarde, die u niet hoeft te maken?
  4. Gemakkelijk maar ook goedkoop: Naast het gemak is het huren van een afvalcontainer zeker betaalbaar. Afhankelijk van de keuze voor de grootte van uw afvalcontainer kunt u uw eigen prijs bepalen. Voor het geld hoeft u het dus zeker niet te laten, vooral niet als u bedenkt hoeveel gemak u ervoor terug krijgt.
  5. Tuinaarde komt waar het thuishoort: Tuinaarde moet apart worden afgevoerd en verwerkt. Dit is beter voor het milieu. U kunt hiervoor een zogenoemde ‘schone grond container’ huren. Hiermee komt tuinaarde meteen op de goede plek terecht en doet u  alles volgens milieuvriendelijke regels. In een ‘schone grond container’ mag alleen schone grond, zand, tuinaarde, kleigrond en graszoden worden aangeboden die niet chemisch verontreinigd zijn en die niet afkomstig zijn van een locatie zoals een industriegebied, garagebedrijf of tankstation.

Een afvalcontainer huren via internet

Er zijn veel verschillende websites waar je eenvoudig en snel een afvalcontainer voor grond kunt bestellen. Dit hoeft helemaal niet weken van tevoren te gebeuren. Dus wil je lekker in de tuin aan de slag? Regel dan vandaag een afvalcontainer en laat deze de volgende dag al leveren, zelfs in het weekend (container op zaterdag leveren). In de weekenden worden ze vaak niet retour gehaald. Het verwerken van afval gebeurt namelijk doorgaans uitsluitend op door de weekse dagen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *